Assessment

Verloopt de digitale transformatie van je bedrijf stroef of niet zoals gewenst?

Wil jij een succesvolle samenwerking tussen verschillende afdelingen? Maar merk je dat dit niet vanzelf goed komt? Jarenlang zijn wij bij bedrijven op de werkvloer geweest en hebben gezien wat voor problemen er kunnen ontstaan wanneer veel mensen met elkaar samenwerken. Het mooie is dat we allemaal uiteindelijk hetzelfde doel hebben, maar dat niet iedereen dezelfde weg daar naar toe bewandeld. Wij zijn ons gaan richten op het ontwikkelen van een positieve manier om iedereen naar hetzelfde doel te begeleiden.

Onderzoek

Wij zijn een onderzoek gestart om te ontdekken waar de problemen en oplossingen bij grote veranderingen binnen een organisatie zitten. Daarvoor hebben we een uitgebreid onderzoek gedaan onder heel veel bedrijven en hebben wij hele waardevolle inzichten opgedaan. Vanaf toen ben ik aan de slag gegaan om een methode te ontwikkelen die wel werkt.

Resultaten

Een aantal resultaten waren erg verhelderend. Wist je bijvoorbeeld dat:

  • 60 tot 70% van de veranderingen het doel niet bereikt wordt?
  • 50% van de medewerkers vinden dat ze er onvoldoende bij betrokken worden.
  • Lang niet alle medewerkers en managers begrijpen waarom change nodig is.
  • 1/5e van de medewerkers vindt dat er te weinig ruimte is voor hun input.
  • Er te weinig tijd en ruimte is voor het maken van goede keuzes.
  • De manager vaak te weinig rust over brengt.

Als je bovenstaande zo leest dan zie je dat het niet meevalt om een heel team te motiveren en samen het doel te bereiken. Met al mijn opgedane kennis, ervaring en het onderzoek kan ik bij jullie met een korte assessment bepalen of jullie het doel van de verandering wel gaan halen. Behoren jullie bij de 30-40?

Assessment aanvragen

Vraag geheel gratis én vrijblijvend een assessment aan. Wie weet kunnen we jullie weer een aantal stappen vooruit helpen.


Vraag hier gratis én vrijblijvend een assessment aan. We helpen je graag en nemen snel contact met je op.

Neem contact op

Promines
Breda
Nederland

info@promines.nl
(06) 42 60 02 43