Gehoord worden

photo of a boy listening in headphones

photo of a boy listening in headphones

Gehoord worden staat centraal in mijn leven. Mensen die me kennen weten dat ik anderen graag ruimte geef om een mening en ideeën te geven. Daarnaast respecteer ik ieders doelstellingen. In mijn werk breng ik meningen, persoonlijke doelstellingen én de bedrijfsdoelstelling in harmonie. Resoneren noem ik dat. 

Gedurende mijn tijd bij een bedrijf houd ik me vooral bezig met mensen en processen binnen dat bedrijf. In mijn ogen ondersteunt techniek de medewerkers bij het behalen van hun doelstellingen. Pas als mens, proces en techniek goed op elkaar zijn afgestemd gaat een bedrijf het gewenste resultaat leveren.

Al een tijdje doe ik hier onderzoek naar en onderzoek biedt oplossingen. Je kunt er meer over lezen op mijn persoonlijke website voor het vervolg van deze blog. (www.romeogoedel.today)

Geef een reactie